Již 20 let jsme s vámi úspěšní. právem.

Obsah

Aktuality

HAVEL & PARTNERS už posedmé TOP Zaměstnavatelem

Kancelář je podle studie TOP Zaměstnavatelé 2021 znovu nejžádanějším zaměstnavatelem mezi advokátními kancelářemi v České republice, a to již sedmý rok v řadě. O nejlepších zaměstnavatelích rozhodují v anketě studenti českých vysokých škol, kterých letos hlasovalo celkem 12 tisíc. Hodnotili firmy podle pracovního prostředí, nabízeného odborného vzdělávání, společenské odpovědnosti či šance na budoucí vysoké příjmy.

HAVEL & PARTNERS rovněž obhájila prvenství v kategorii Právník, ve které hlasují studenti právnických fakult s nejlepšími studijními výsledky. „Studenti mají u nás přístup k unikátnímu know-how, které kancelář buduje již dvacet let, a mohou si tak od počátku kariéry vyzkoušet práci ve velké advokacii. Od začátku pracují na výjimečně zajímavých případech a nabízíme jim zároveň šanci na plynulý a mimořádně rychlý kariérní růst,“ říká personální ředitel kanceláře Daniel Soukup.

Značka HAVEL & PARTNERS znovu získala prestižní ocenění Czech Business Superbrands

Advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS opět potvrdila, že patří ke značkám s vynikající pověstí. Už pošesté získala prestižní ocenění Czech Business Superbrands. Titul Superbrands se uděluje v téměř 90 státech na 5 kontinentech na základě hodnocení veřejnosti a poroty složené z marketingových odborníků, zástupců svazů a médií. V České republice získala HAVEL & PARTNERS toto ocenění jako jediná advokátní kancelář.

„Budování důvěryhodné značky je pro nás kontinuální, dlouhodobý a nikdy nekončící proces. Je pro nás tedy poctou, že naše značka se řadí k těm nejlepším na českém trhu, a patří tak do klubu výjimečně úspěšných firem, s nimiž si lidé spojují významné hodnoty, jako jsou stabilita, důvěryhodnost nebo loajalita,“ komentuje zisk ocenění Jaroslav Havel.

HAVEL & PARTNERS je na Slovensku opět klientsky nejoblíbenější advokátní kanceláří a také nejlepší v kategorii M&A

Kancelář znovu bodovala v soutěži Právnická firma roka na Slovensku. V rámci 9. ročníku soutěže získala HAVEL & PARTNERS v roce 2021 opět cenu za nejlepší klientské služby a prvenství obhájila také v kategorii Fúze a akvizice. V dalších 10 kategoriích, ve kterých kancelář na Slovensku soutěžila, se umístila mezi nejlépe hodnocenými advokátními kancelářemi.

„Vítězství v kategorii Nejlepší klientské služby je pro nás tím nejdůležitějším oceněním a vzkazem, že jsou klienti s našimi právními a daňovými službami, ale i klientskou péčí mimořádně spokojeni. Je rovněž oceněním špičkové odbornosti našich právníků. Díky svým rozsáhlým zkušenostem a unikátnímu know-how dokážou efektivně a úspěšně realizovat všechny individuální požadavky klientů,“ říká zakladatel a řídící partner kanceláře Jaroslav Havel.

HAVEL & PARTNERS působí v Bratislavě už od roku 2008. Tamější pobočka je hlavním kontaktním místem nejen pro slovenské klienty, ale i pro české a zahraniční klienty podnikající na Slovensku. Díky propracované struktuře spolupráce všech poboček nabízí HAVEL & PARTNERS komfort jednotné česko-slovenské advokátní kanceláře pro obě země, což umožňuje klientům snadnou realizaci jejich obchodních záměrů.

Komplexní právní poradenství ve všech významných oblastech slovenského práva zajišťuje v Bratislavě tým více než 30 zkušených právníků. Slovenská pobočka poskytuje služby více než 300 stálým klientům, ke kterým patří největší tamější firmy, včetně 20 slovenských společností z TOP 100, ale i velké mezinárodní společnosti, střední firmy nebo individuální podnikatelé a investoři.

Úspěch v soutěži Právnická firma roka na Slovensku potvrzuje výjimečné postavení kanceláře na slovenském a českém právním trhu, a HAVEL & PARTNERS tak nadále zůstává nejúspěšnější a nejkomplexnější advokátní kanceláří v obou zemích.

Hospodářské výsledky kanceláře byly v roce 2020 opět rekordní

Navzdory krizi a okolnostem souvisejícím s pandemií koronaviru uzavřela HAVEL & PARTNERS rok 2020 opět s rekordními hospodářskými výsledky. Celkový obrat kanceláře se loni meziročně zvýšil o více než 8 %, přičemž úspěšné bylo hlavně první pololetí, kdy růst tržeb z prodeje služeb dosáhl 17 %. Tržby za prodej služeb v roce 2020 přesáhly 789 mil. Kč a obrat celé skupiny, včetně inkasní agentury Cash Collectors a služeb daňového poradenství, znovu překročil miliardu korun.

„Naše vynikající hospodářské výsledky a růst obratu i v době koronavirové krize odráží naši schopnost přizpůsobit se rychle situaci na trhu a reagovat flexibilně na potřeby našich klientů. Věřím, že naše nasazení a vysoká expertní úroveň, ale i flexibilita všech našich týmů v kombinaci s individuálním přístupem ke klientům a rozvojem strategického partnerství s nimi i v těchto těžkých časech byly a dále i zůstávají našimi hlavními konkurenčními výhodami,“ doplňuje Jaroslav Havel.

HAVEL & PARTNERS opět obdržela nejprestižnější evropské ocenění Chambers Europe Awards

Prestižní britská ratingová agentura Chambers and Partners ve svém mezinárodním hodnocení právnických firem Chambers Europe Awards znovu ocenila advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS jako nejlepší kancelář působící v České republice.

„Ocenění udílené agenturou Chambers and Partners je považováno za nejprestižnější mezinárodní ohodnocení právních firem, které není lehké získat, ale ještě těžší je si jej udržet. Proto si jeho opětovného zisku v roce 2021 velmi vážíme. Děkuji nejen všem kolegům za jejich maximální pracovní nasazení v uplynulém roce, ale také všem našim klientům a obchodním partnerům za důvěru. Zejména jejich reference přispěly k tomuto skvělému výsledku. Obdobně děkuji také za vyjádření respektu od naší konkurence a kolegů advokátů z dalších prestižních právnických firem na trhu. I ti rozhodují o tomto ocenění,“ říká k tomuto úspěchu na mezinárodní scéně řídící partner kanceláře Jaroslav Havel.