Již 20 let jsme s vámi úspěšní. právem.

Obsah

NUTREND
Synonymum úspěchu a trvalého růstu

Společnost NUTREND je skvělým příkladem toho, jak česká rodinná firma může dobýt svět. Za více než čtvrt století své existence se stala lídrem trhu s potravinovými doplňky pro nejlepší světové sportovce a lidi s aktivním životním stylem. Naším klientem je tato olomoucká firma už osmým rokem.

Naše spolupráce začala v roce 2013, po více než čtyřletém seznamování a „oťukávání“ s majitelem firmy Richardem Zedníkem. Od té doby firma NUTREND hodně vyrostla a stala se synonymem úspěchu a trvalého růstu. Díky špičkovým technologiím a vlastním laboratořím včetně vývojového centra má firma pod kontrolou celý výrobní proces od míchání surovin až po finální design výrobku, to vše doslova pod jednou střechou. Jejich výrobky si oblíbili olympijští vítězové, mistři světa i světoví atleti. A ani my na ně nedáme dopustit, a to nejen při sportu. Už řadu let je máme v zasedacích místnostech naší kanceláře jako rychlý zdroj energie při náročných jednáních. Stejně tak je nabízíme našim klientům a obchodním partnerům na golfových turnajích, které pořádáme, či při cyklistických a dalších sportovních akcích.

Naše kancelář se dlouhodobě stará o ochranné známky značky NUTREND i jejích jednotlivých výrobků, které vyváží do 60 zemí světa. Připravujeme pro NUTREND také smlouvy a poskytujeme i další právní poradenství včetně toho v době pandemie. „Vážím si tohoto léty osvědčeného obchodního partnerství. S důvěrou se na HAVEL & PARTNERS obracím při řešení všech právních otázek, které potřebujeme v souvislosti s rozvojem naší firmy řešit,“ říká zakladatelka a spolumajitelka firmy Martina Zedníková. „Rosteme společně a NUTREND patří k mým vůbec nejmilejším klientům. Takto si představuji realizaci našeho motta ´Úspěch spojuje´ v praxi,“ dodává partner kanceláře Ivan Rámeš.

A společně také pomáháme. V rámci pro bono činnosti jsme se zapojili do aktivity zakladatelky firmy, která dlouhodobě spolupracuje se spolkem Zastavme utrpení, jenž pečuje o týraná zvířata. „Mé velké poděkování patří HAVEL & PARTNERS také za čas a úsilí, které zdarma věnuje podpoře a záchraně zvířat a potřebné změně zákonů,“ říká Martina Zedníková.