KANCELÁŘ HAVEL & PARTNERS VE FRANKFURTU, BRÁNA DO SVĚTOVÉHO BYZNYSU

Obsah

Úvodní slovo

Vážení klienti a obchodní přátelé,

neustále se posouvat dopředu, inovovat a zlepšovat se – to je pro nás motivace a závazek zároveň. V Česku jsme se v Právnické firmě roku počtvrté za sebou stali nejlepší domácí a klientsky nejoblíbenější kanceláří, na Slovensku jsme potřetí v řadě nejlepší mezinárodní kanceláří. Díky velikosti, kvalitě i komplexitě služeb neustále upevňujeme naši vedoucí pozici na česko-slovenském trhu.

Po 23 letech od založení kanceláře jsme se jako lídr středoevropské advokacie rozhodli udělat další velký krok a jako první advokátní kancelář ze CEE regionu jsme otevřeli přímé zastoupení ve Frankfurtu v Německu. Otevíráme tak bránu do světového byznysu a poskytujeme našim klientům nejširší mezinárodní podporu, která je dostupná pro advokátní kanceláře v Česku a na Slovensku. Ve Frankfurtu se zaměřujeme na podporu zahraničních klientů, kteří míří do regionu střední a východní Evropy, a zároveň klientů z Česka a Slovenska, kteří chtějí rozšiřovat svůj byznys dále do zahraničí.

Prostřednictvím ONE FAMILY OFFICE, nového multi family office, který na začátku roku vznikl ve spolupráci s HAVEL & PARTNERS, jsme pak posunuli naši mezinárodní podporu a služby pro bonitní rodiny a jednotlivce na další, a ještě globálnější úroveň. Na stránkách aktuálního vydání H&P magazínu vysvětlujeme, proč jsme přistoupili k tomuto významnému kroku a co tím přinášíme vám, našim klientům a obchodním partnerům.

V magazínu samozřejmě nechybí ani další články, komentáře či analýzy k aktuálním tématům, která se týkají byznysu nebo vašich privátních záležitostí. Chcete investovat do korporátních dluhopisů? Dejte si pozor na varovné signály, které vám pomůžou odlišit ty skutečně kvalitní od těch, jež jsou jen vějičkou na důvěřivé investory. Jak na to, najdete v článku našeho odborníka na banking a finance. Konvertibilní úvěr je kombinací výhodného úvěru a investice. V jakých situacích je to vhodná volba pro startupy a investory, sepsali kolegové z týmu zaměřeného na venture kapitál.

V životě přicházejí také chvíle, kdy jde práce stranou. Když přijdete o životního partnera, musíte se vyrovnat nejen s velkou ztrátou a emocemi. Velký dopad to má i do majetkové sféry. Naši specialisté na rodinné a dědické právo shrnuli, jak se v případě smrti jednoho z manželů vypořádává jejich společné jmění a jak je to s majetkem v rámci dědictví.

V magazínu vás zároveň informujeme o aktuálních transakcích, na kterých jsme pracovali, přinášíme novinky z oblasti komunitní energetiky, real estate, slovenského spotřebitelského práva či daní…

Věříme, že si v magazínu najdete spoustu zajímavého a inspirativního čtení a že pro vás opět bude praktickým průvodcem ve světě práva a podnikání.

Jaroslav Havel | Řídící partner

Zavřít
Úvodní slovo
Pro bono
Flexibilní financování startupů
Dokud nás smrt nerozdělí
ROZHOVOR
Komentář
Co je u nás nového?
O nás